Izjava o privatnosti

CROSTA J.D.O.O. PRAVILA O PRIVATNOSTI

Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

CROSTA J.D.O.O. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, te u cilju uspostavljanju dugoročnog poslovnog odnosa.

CROSTA J.D.O.O. se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nisu potrebni,
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
• Ne koristimo automatiziranu obradu niti profiliranje Vaših podataka,
• Ne vršimo praćenje posjeta našoj web-stranici,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

  

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?
Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka
Voditelj obrade je tvrtka CROSTA J.D.O.O., Jurjevska 52, HR-10000 Zagreb, Hrvatska.

Službenik za zaštitu podataka

Podaci za kontakt sa Službenikom za zaštitu podataka – dpo@uredski.hr

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?
Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?
Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o Vama da bismo vas mogli kontaktirati i odgovorili na vaš zahtjev.

Informacijska sigurnost
Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama.

O našem poslužitelju internetske stranice
Ova web stranica smještena je na sigurnom poslužitelju u podatkovnom centru unutar EU.

Kolačići
Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji Vaš osobni podatak. Kolačići se koriste za napredno korisničko iskustvo i postavke prikaza. U svakom trenutku možete zabraniti uporabu kolačića.

Vaša prava
Imate prvo na pristup, ispravljanje, brisanje, ograničavanje i prijenos podataka i prigovor na obradu.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: azop@azop.hr
Web: http://www.azop.hr

Promidžba i prodaja
Bez Vašeg pristanka nećemo vršiti nikakve promidžbene aktivnosti.

Povreda osobnih podataka
O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

• Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
• Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC),
• Zakon o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12),

te će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnim pravnim i regulatornim okvirom zaštite podataka i privatnosti na nacionalnoj i EU razini.

Redovito unaprjeđujemo naša Pravila o privatnosti kako bi unaprijedili i Vašu zaštitu.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 10. svibnja 2018. godine.

Srdačan pozdrav,
CROSTA J.D.O.O.